Kunstuitleen: kunstwerken in huis of op kantoor

Wij zijn al geruime tijd bezig met kunstuitleen aan zowel bedrijven als particulieren. Ons aanbod is divers en bestaat onder meer uit een rijke collectie schilderijen, beelden en keramiek.

Uitleen aan particulieren

Het uitlenen aan particulieren gaat als volgt:

  • De schilderijen kunnen op de site worden uitgezocht.
  • Vervolgens neemt u kontakt op met de galerie en dan wordt door onze medewerkster Lucy te Woerd geregeld dat de schilderijen bij u thuis worden bezorgd.
  • de schilderijen worden afhankelijk van het contract na een half jaar of een jaar weer opgehaald.
  • De kosten zijn € 50,- per half jaar.

 Verhuur aan bedrijven

Onderstaande folder waarbij de opzet voor de verhuur is aangegeven is gemaakt voor Bedrijven. Deze  folder is ook voor particulieren behoudens de prijs (welke voor particulieren incl. btw. is).

De uitleen voor bedrijven wordt ook geregeld door Lucy te Woerd.

Galerie WIJ is uw partner in betaalbare kunst.

(Klik op de afbeelding voor een uitvergroting)

Inhoud folder: informatie over kunstuitleen amateurkunst voor bedrijven en particulieren Galerie WIJ amateurkunst Achterhoek. Goudsmitstraat 1 Groenlo. Galerie WIJ is uw partner in betaalbare kunst. Het is bewezen dat kunst aan de muur een prettige werksfeer bevordert en daarmee de productiviteit verhoogt. Zowel het bedrijfsleven als de amateurkunstenaars beginnen zich steeds meer bewust te worden van de voordelen van een samenwerking. Bovendien stimuleert u als bedrijf de amateurkunst in de Achterhoek.

(Klik op de afbeelding voor een uitvergroting)