Doelstelling Expositie – uitleen – verkoop amateurkunst

Tegenwoordig vinden veel mensen hun ontspanning in het schilderen en “smeren” met kleur en verf. Hierbij gebeurt het regelmatig dat er bijzondere werken gemaakt worden die dan vervolgens op een zolder of op een naaikamertje verdwijnen. Dat vinden wij jammer.

Galerie WIJ: delen en leren door uitleen en expositie

Het is juist zo leuk om jouw enthousiasme te delen met meer mensen. Maar ook om te leren van anderen. Dit kan alleen als we het werk  van elkaar mogen bewonderen. En die mogelijkheid is er  bij de Galerie via deze webpagina ,kunstuitleen en expositie op een aantal locaties. Galerie Wij is opgezet voor de (amateur)  kunstenaars in de regio Achterhoek

De naam Wij herbergt het plezier en saamhorigheid. Wij zijn geen grote kunstenaars maar maken af en toe wel prachtig werk. En juist dit werk is de moeite waard om aan een breder publiek te laten zien via deze site. Zowel abstract als concreet en alles wat hier tussenin zit.

Verkoop amateurkunst

De kunstwerken worden  te koop aangeboden. Onder kunstwerken / leden is een groot aanbod van kunstwerken te zien   Onder adressen leden vind u het webmail adres en telefoon no om kontakt op nemen met de kunstenaar. Er is momenteel een grote vraag naar relatief goedkope kunst. Meubelwinkels, bouwmarkten en zelfs de drogist verkopen tegenwoordig schilderijen met “echte verf”. Mensen betalen best een hoop geld voor zo`n massaproduct. Hierop willen wij als galerie graag een antwoord geven. De kwaliteit en de diversiteit onder de amateur kunstenaars is groot. Wij bieden échte werken voor een betaalbare prijs. En uiteindelijk is het toch veel leuker om voor dezelfde prijs om een origineel schilderij  of sculpture van iemand uit de regio te kopen!

Uitleen amateurkunst: voor bedrijven en particulieren

Tevens is er vraag bij het bedrijfsleven en particulieren voor kunstuitleen. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. De amateurkunstenaar krijgt dan een vergoeding voor de expositie en het uitlenen van zijn of haar werk. Het is bewezen dat kunst aan de muur een prettige werksfeer bevordert en daarmee de productiviteit verhoogt. Bovendien stimuleert u de amateurkunst in de Achterhoek. Het zou toch fantastisch zijn als onze schilderijen straks het bedrijfsleven kleur mogen geven!

Folder over expositie via kunstuitleen en kunstverkoop voor bedrijven en particulieren: Het is bewezen dat kunst aan de muur een prettige werksfeer bevordert en daarmee de productiviteit verhoogt. Zowel het bedrijfsleven als de amateurkunstenaars beginnen zich steeds meer bewust te worden van de voordelen van een samenwerking. Bovendien stimuleert u als bedrijf de amateurkunst in de Achterhoek.

(Klik op de afbeelding voor een uitvergroting)

↑ omhoog